Kutadgu Bilig Karaman İl Paneli

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü’nce hayata geçirilen "Oku-Yorum, Yazı-Yorum" Projesi kapsamında Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi ve Karaman TOBB Fen Lisesi ortaklığı ile Oku-Yorum Yazı-Yorum Kutadgu Bilig Karaman İl Paneli düzenlendi.

07.03.2024 111

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hasan Hilmi ŞAKAR’ın danışmanlığında öğrencilerimiz Şeyma Enise ÖZKAL, Begüm ŞİMŞEK ve Mustafa Utkan KARAGÖZ’ün panelist olarak katılım sağladığı etkinlik Karaman Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Bilimler Lisesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Panele konuşmacı olarak katılım sağlayan Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanı Prof. Dr. İdris Nebi UYSAL öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti.

Öğrencilerimize ve öğretmenimize bu güzel organizasyonda okulumuzu en iyi şeklide temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

07-03-202407-03-202407-03-202407-03-2024