Mezunlarla Mevcutlarımızı Buluşturma Projesi Kapsamında Haftanın Konuğu

Okulumuz Rehber öğretmeni Abdullah ŞENCAN tarafından yürütülen “Mezunlarla Mevcutları Buluşturuyoruz” projesi kapsamında düzenlenen Kariyer Günleri söyleşisinde bu hafta 2006 yılı mezunlarımızdan Bilgisayar Mühendisi,okulumuz tarafından ve birçok okul tarafından tercih edilen okul yönetim sistemi “iokul” kurucusu ve geliştiricisi Recep KÜCEK’i konuk ettik.

14.03.2024 161

Okulumuz konferans salonunda düzenlenen söyleşi 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti. Recep KÜCEK’in lise öğrencisiyken başlayan mühendis olma isteğine, bilgisayar mühendisi olmanın güzel yanlarına ve mühendislik isteyen öğrencilerimizin kendilerini geliştirmek için önem vermeleri gereken hususlara dair anlatımı ile başlayan söyleşi; öğrencilerimizin sorularıyla hoş bir sohbet havasında devam etti.

Bu güzel söyleşide öğrencilerimiz ile konuğumuza buluşturan Rehberlik servisimize ve söyleşi davetimizi kabul eden değerli konuğumuza teşekkür ederiz.