Öğrencilerimiz Üniversite Kültür Gezisi Kapsamında Boğaziçi Üniversitesi'nde

Okulumuz gezi kulübü tarafından “Üniversite ve Kültür” teması ile düzenlenen gezi kapsamında öğrencilerimiz Boğaziçi Üniversitesi ve İstanbul’un tarihi, kültürel mekanlarını gezdiler.

08.12.2023 272

Bir gece konaklamalı gerçekleştirilen geziye 11. ve 12. Sınıf öğrencileri katıldı. Boğaziçi Üniversite’si Hisar kampüsünü ziyaret ederek üniversite tanıtımını dinleyen öğrencilerimiz, ardından İstanbul’un tarihi ve kültürel dokusunun en güzel örneklerinden olan Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet Camisi, Ayasofya Camisi, Yerbatan Sarnıcı, Kapalı Çarşı, Miniatürk, Panaroma 1453 Müzesi, Eminönü, Üsküdar ve Çamlıca tepesini gezdiler. İstanbul’un vazgeçilmezi İstanbul Boğazı’nda tekne turu yapan öğrencilerimiz sınav stresinden ve yoğun çalışma temposundan bir nebze olsun uzaklaştılar.

Bu güzel gezide emeği geçen emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.